Holy Grail prizvodi.

IMAG4132_1_wm

Danas ću predstaviti svoja dva HG proizvoda. Više ne mogu zamisliti ni dan preveden bez njih. Ušli su mi u rutinu i ne daju se iz nje nikako.

Kao što se vidi iz slike to su dva Lush proizvoda: Dreamwash i Dream Cream.

Oba proizvoda su namijenjena za njegu tijela. Mogu se koristiti i odvojeno, ali kad ih jednom probate u kombinaciji, nerazdvojni su! Nakon njih koža je meka i nahranjena.

Sada o svakome ponešto:

Dreamwash:

IMAG4134_wm

Kad sam bila u posljednjoj obnovi zaliha, koja je bila ovaj tjedan, skoro sam pala u nesvijest. 😀 Naime, izbacili su iz prodaje staro pakiranje Dreamwasha koje je bilo doslovce sapun u kremi u jednoj ovakvoj crnoj posudici. Nemam svoju sliku, zato prilažem sliku s googlea:

dreamwash-lush-300x300

Sada je Dreamwash pravi sapun u roladi koji se reže kao i ostali Lush sapuni. Sastav je ostao isti. Kao kod drugih Lush proizvoda sastav je prirodan i možete ga pročitati na njihovoj online stranici za Dreamwash. Sastojci poput ulja čajevca, plave kamilice i lavande djeluju protuupalno, a opet zaista nježno. Volim ovaj sapun jer mi lijepo očisti kožu. Koristim ga više kao regenerator, volim ga utrljati malo u kožu i onda pustiti da odstoji par minuta prije ispiranja. Jedina manica mu je što malo isuši kožu, no ne pretjerano, ali zato se preporuča koristiti Dream Cream nakon za nadomjestak hidratacije. Bilo kakve upale na tijelu (od čokolade ili od stresa), Dreamwash rješava sve. Od njega mi koža zaista bude glatka i čista. Čak i po ljeti je odličan nakon sunčanja ili u slučaju da malo izgorite, umiruje kožu te crvenilo prije prođe. Što se tiče mirisa, znamo da je Lush popularan po svojim mirisima, ali ovo spada više u ljekovitu skupinu te nema mirisa.

Moram priznati da je moje silno negodovanje u Lush prodavaonici bilo opravdano, zaista mi je bolje prvotno pakiranje i nadam se da će ga vratiti. Makar je sapun praktičniji dok je u krutom stanju, meni je onaj mekši bio draži, ljepše sam ga mogla rasporediti po koži, kao kremu.

Za 140 g platila sam 91 kn.

Dream Cream:

IMAG4133_1_wm

U Lushu kažu da im je Dream Cream najpopularniji proizvod i osobno nemam zamjerke na tu izjavu. To je losion za ruke i tijelo te dolazi u dvije varijante, ova obična stara varijanta čiji sam fan već nekoliko godina te novija varijanta koja je samokonzervirajuća. Miris je kao i kod Dreamwasha – nezamjetan i za staru i novu kremu. Stara varijanta mi je apsolutni fenomen i ne mislim isprobavati ovu drugu. Još kad je izašla me teta u Lushu malo namazala s njom, ali mi je bila jako uljasta i nezgodna. Stara Dream Cream se lijepo upije u kožu, zagladi je, umiri, rashladi, raznježi, ma sve! Meni je čak odlična i za lice! Pogotovo dok sam koristila crni sapun (najbolji mi je bio od Male od Lavande), s obzirom da crni sapuni poprilično isuše kožu trebalo mi je nešto dosta hidratantno, a to je definitivno ova krema. Također nakon sunčanja ili kada izgorite, zaista umiruje kožu. Upale i ranice ako namažem njome prije prođu. Zbilja ju volim koristiti u svim situacijama i što češće. Ne mogu zamisliti da idem negdje bez nje.Obožavam je!

Za 240 g platila sam 140 kn.

IMAG4137_1_wm

Inače jako volim Lush proizvode. Čast izuzetcima, svi su odlični! Od masažnih pločica, kupki, kremi, maskica.. I dečko i ja ih volimo, a dečko mi baš i nije neki veliki ljubitelj kozmetike tako da očito jesu nešto posebno :D. Od silnih odličnih proizvoda bilo je teško izdvojiti samo dva, ali ova dva su me oduševila ne samo od strane Lusha, nego općenito od kozmetike. Odlično odrađuju svoj posao na mojoj koži i učinili su da mi život bude besmislen ako ih nemam kraj sebe. Jedina stvar koju bih jako voljela je da se vrati staro pakiranje Dreamwasha, ali ako se i ne vrati, i dalje ću kupovati ovaj sapun.

6 Comments

  1. U mojoj blizini nigdje Lusha pa tako da nikad nisam nista isprobala. Ali redovito citam recenzije Lushovih proizvoda i vec godinama slazem wishlstu.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.