Rioja Red

image

Sleek Matte Me tekući ruževi za usne su me zainteresirali odmah po izlasku, konkretno mi je oko zapelo za divnu crvenu nijansu Rioja Red.

Ovo je moj favorit među ruževima. Kad tražim da mi usne budu crvene na duže vrijeme bez potrebe popravka posegnut ću upravo za njim.

image

On je zaista tekući ruž. Prvi put kad sam ga nanosila mi je bilo nemoguće da se nešto tako tekuće ne makne s usnica, ali eto… On kad se osuši gotovo, tu je i ne mrda. Meni ga je najjednostavnije usporediti s ljepilom, a ima i sličan neki miris. Tko pati na mirise u ruževima s ovim se neće usrećiti. Miris je pomalo neugodan, ali prilikom nanošenja na usne miris se u potpunosti gubi.

image
Odmah nakon nanošenja
image
Nakon par sekundi (osušen)

Uz njega se dobije klasični aplikator kakve susrećemo u sjajilima. Meni je dobar, služi svrsi. Samo treba biti vrlo pažljiv da se ne iziđe van okvira jer je ruž vrlo pigmentiran, dovoljan je jedan prijelaz preko usnica da se dobije željena boja.

Sastav:
Dimethicone, Hydrogenated styrene Isoprene copolymer, Ceresin, Silica, BHT, Propylparen; May Contain: TITANIUM DIOXIDE/CI77891 RED,IRON OXIDE/CI77491 YELLOW,IRON OXIDE/CI77492 D&C Orange NO.5\CI45370:2 D&C Red NO.6\CI15850:2

Ruž mi nije izazvao nikakve iritacije, jedini mu je problem isušivanje (kao i kod većine mat ruževa).
Ako imate jako suhe usnice moj savjet bi bio da preskočite ovaj ruž. Ja nemam suhe usnice, ali svejedno uvijek prije ruža nanesem melem.

Ovako izgleda na usnicama (nakon što se osuši):

imageimage

Pri kraju dana se počinje nakupljati (grudati) na sredini usnica, ali s obzirom da izdrži cijeli dan, to mu mogu oprostiti. 😀

Ukupno postoji šest nijansi, ja sam svoju kupila na službenoj Sleek stranici po cijeni od $7.49, a kod nas se mogu kupiti na Pink Pandi po cijeni od 75.90 kn.

image

Ja sam iskreno jako zadovoljna jer je ovaj ruž nešto što sam dugo tražila – po boji i dugotrajnosti. Nakon što ga potrošim definitivno ću ponoviti kupnju.

5 Comments

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.