New in NYX

Znate vjerojatno da se ovaj vikend u Zagrebu na velesajmu održavaju Dani ljepote i fitnessa. Na našu sreću, na danima se nalazi NYXov štand s čijih polica sve nestaje jako brzo. Čim sam sazala da NYX izlaže sastavila sam popis te nakon svih obaveza u petak s frendicom odjurila po proizvode. Na moju sreću NYX ima dosta velike popuste 50% i 30% te nisam u potpunosti bankrotirala. 😀 U ovom postu vam želim prikazati što sam sve skinula s wishliste, a poneki proizvodi će dobiti i zasebnu recenziju. Možda vas što od mog izbora inspirira te ga i same ubacite u košaricu do kraja vikenda! Pa krenimo:

IMAG5580_1

Ovo je bio moj jučerašnji moto: Do more of what makes you happy. Mene je jučer veselilo kupovanje make-upa i odradila sam posao vrhunski. Moram se još jednom zahvaliti dragoj prodavačici koja je cijelo vrijeme bila uz mene i skupljala i tražila proizvode koja ja želim te ukoliko ih nije bilo tražila sa mnom alternaciju i sve skupa to zbrajala; ne znam kako se zove ali ako bude čitala ovo: hvala! ❤

Točno sam znala po što sve idem i na kraju sam sve kupila i jako sam sretna! Proizvode tek isprobavam, ali moram priznati da svi djeluju obećavajuće.

IMAG5627

Prvo se tu našao na listi Matte Finish Setting spray kojeg sam vidjela kod Talishe i odmah mi je zapeo za oko. Inače rado kupujem nešto s čime su druge blogerice zadovoljne jer vrlo često to zaista i bude odličan proizvod. Ona je navela da ga koristi tako da našprica kist za setting puder te ga onda tako nanosi i produljuje joj trajnost. Odlična ideja i svakako se veselim isprobavanju ovog proizvoda!

Zatim je na red došla Jumbo eye pencil u nijansi Milk o kojoj sam čitala lijepe stvari vrlo često, i dugo mi je bila na wishlisti, ali uvijek sam ju nekako stavljala u drugi plan. Napokon je u mojim rukama i zaista mi se sviđa jer je izrazito lijepo pigmentirana i čini mi se vrlo dugotrajna.

Imam jedno NYX rumenilo koje apsolutno obožavam, što zbog pigmentiranosti, teksture, dizajna, trajnosti, ma svega i zaključila sam da definitivno trebam još koje. S rumenilima sam vrlo specifična po izboru, volim nježno roze, malo koraljne nijanse. Ova Coral Intense je zapravo malo tamnija verzija Angel nijanse koju imam i definitivno je bila pun pogodak.

IMAG5621

Ovaj prekrasan Matte Bronzer u nijansi light je bio snižen za 50% i bila bih luda da ga nisam uzela. Još me sad uhvatila neka manija bronzera te će ih vjerojatno do ljeta se skupiti barem još 2, 3. Nijansa je zaista savršena za blijede cure jer naginje na malo topliju stranu i bit će odličan za shadeanje.

IMAG5622

 

Ne znam jeste li kada gledale one brze tutorijale na facebooku, znaju ih objavljivati Top Knot i još neke stranice. Uglavnom ako jeste, znate o čemu pričam. Djevojke koje rade te tutorijale obično imaju neki super zanimljiv proizvod koji nikad prije nisam vidjela i koji nakon tog videa jednostavno moram imati. Tako je bilo s ovim Wonder Stickom za konture i highlight. Kad sam ga vidjela znala sam da će biti moj. 😀 Htjela sam nijansu light, ali nije je bilo pa sam uzela universal. Inače radim konture sa Sleekovim Face Formom ili Illamasqua pigmentom Hollow, i ovo će mi biti vrlo zgodna promjena.

IMAG5631

 

 

I šećer za kraj – usnice! Kupila sam tri nijanse svog omiljenog mat ruža Soft Matte Lip Cream, znam da ih ne vole svi, ali meni su apsolutno najdraži. Imaju odličnu pigmentaciju, ne isušuju usnice, raspon boja je vrlo širok (od nude do tamnoljubičaste Transylvanije), traju dugo, ali ako jedete vrlo lako se skidaju (možda ih zato ljudi ne vole), mene to ne smeta jer se vrlo lako poprave. S desna Copenhagen koja sada izgleda malo više ljubičasto, ali na mojim usnicama je tamno crveno – ljubičasta; Athens, zapravo sam išla po Stockholm, ali ga nije bilo i onda sam uočila savršen svoj roskaste i bež i zaljubila se, ovo je moj prvi nudeač i bio je pun pogodak! Skroz lijevo je jedna od mojih najdražih crvenih i ponovljena kupnja Amsterdam.

IMAG5633

Iza ovih Matte lip creams se nalazi jedan malo noviji tekući ruž Liquid Suede u nijansi Kitten Heels (ne samo da je predivna crvena nijansa, nego kad sam čula naziv morala je biti moja). U potpunosti drukčije teksuture od Soft Matte. Ne suše se u mat već semi-mat. Imaju miris po ljepilu. Ovo je nešto sasvim drukčije i baš me zanima kako će se ponašati, u svakom slučaju se veselim isprobavanju jer djeluje vrlo zanimljivo.

I to je to! Nadam se da će vas štogod inspirirati za vlastiti šoping. Ja se sada nadam malo boljem vremenu i suncu pa da mogu početi raditi na recenzijama. Planirala sam isprva Soft Matte recenzije i swatch, liquid suede, a nakon i wondering stick. 🙂

 

 

Kategorije: Oznake: , ,

10 Comments

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.