Fresh lip treatment

U zadnje vrijeme pišem samo o proizvodima za usnice, možda bih se trebala specijalizirati i biti “just lips blogger”. 😀

IMAG7067

Nedavno sam dobila od svoje drage strine jedan tonirani balzam brenda po imenu Fresh. Vjerujem kako je taj brend dosta nepoznat hrvatskoj ‘beauty’ sceni, tako da ću započeti s par riječi o samom brendu:

Radi se o  brendu preparativne, prirodne kozmetike koji svoja vrata otvara javnosti prvi put u Bostonu 1991. Tvrtku osnivaju Lev Glazman i Alina Roytberg koji nedugo nakon osnutka donose recepturu prirodnih Oval sapuna, a 1995. se šire na 200 trgovina diljem SAD-a. Uskoro donose Brown Sugar Body Polish kao prvi šećerni eksfoliajnt te dobivaju nagrade od Allurea, Teen Voguea, and InStylea. U 21. stoljeću proširuju svoj asortiman na kreme za lice i tijelo, pilinge, balzame za usne, ulja etc. Razvrstavaju svoju kozmetiku prema namjeni i vrsti bilja koja koriste. Danas se proizvodnja vrši u Francuskoj.

Balzam koji sam ja dobila je Fresh Sugar lip treatment u nijansi Rosé. Proizvod dolazi u kartonskoj kutiji na kojoj se nalaze opće informacije kao i sastav proizvoda. A sama ambalaža je klasična na odvrtanje, s time da ne možete ga samo “odčepiti” kao na klasičnim melemima i labelima već treba poklopac malo okrenuti, što je dobro jer je sam proizvod bolje osiguran u ambalaži. Također, moram napomenuti da je plastika ambalaže teža nego kod uobičajenih balzama. Proizvoda se dobije 4.3 g.

Sastav zaista obiluje različitim uljima:

IMAG7066

Ono što iz fresha obećavaju su hidrataciju, zaštitu (SPF 15) i glatke usnice. S laganom roskastom bojom.

IMAG7069

Od svega što obećaju ja jedino ne primjećujem rozu boju na usnicama (iz istog razloga nisam radila swatch na usnicama). Swatch na ruci odiše nekom “sheer” ružičastom, ali na usnicama je jednako kao kad stavim melem – nema nikakve boje. Što se tiče hidratacije – drži vodu. Također, usnice su vrlo glatke i mekane, a s obzirom da ima SPF 15, vjerujem da su i zaštićene. Izrazito je ugodan na usnicama te ga je stvarno “gušt” koristiti.

Swatch na ruci:

IMAG7070

Cijena mu je oko 190 kn, a informacije možete pronaći na ovoj stranici. To je službena stranica brenda. Što se tiče dostupnosti u RH, nažalost ovaj brend nam je nedostupan. Ako imate nekoga u Americi ili Francuskoj zamolite ga da Vam pošalje!

Jeste isprobali što od ovog brenda? Ako znate gdje u RH možemo naći njihove proizvode, molim da komentirate! 🙂

Kategorije: Oznake:

3 Comments

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.