Physicians Formula Highlighter

Prije samog posta bih htjela navesti da ćete na ovom blogu čitati samo recenzije proizvoda. Ukoliko me pratite vidjet ćete da me vrlo brzo popustilo pisanje New In postova. Jednostavno ne vidim svrhu pisanja istih. Navođenje stvari koje sam si nove kupila bez nekih konkretnih činjenica i recenzija jednostavno nije moj đir, ali eto, okušala sam se i u tome! Skupne recenzije i favoriti su postovi na koje ćete vjerojatno tu i tamo naletjeti na ovom blogu, ali New In postovi više ne. 🙂

Sad kad sam to skinula sa srca vam mogu pričati o jednom zaista divnom highlighteru. Ovo mi nije najdraži highlighter ovog brenda (to ipak preuzimaju shimmer strips in Nude koje još čekaju recenziju i žao mi je zbog toga), ali ovaj highlighter za dnevne varijante je savršen, a za večernji look ga ja ipak volim malo nadograditi, “pojačati”.

pfh1

O brendu već zasigurno znate sve, došli su kod nas ove godine i zaludili sve! Cijene su im malo poveće za drogerijski brend, konkretno ovaj highlighter je cca 120 kn, ali zato Kozmo ima divna sniženja pa ove proizvode možete naći i po pristupačnijoj cijeni. Također, ukoliko vas zanima koji konkretno Kozmo drži PF asortiman, to možete jednostavno provjeriti na njihovoj stranici, odnosno na ovom linku.

Proizvoda dobijete 8g, a nijansa koju sam ja uzela je Translucent (još postoje 3 nijanse, sve tamnije od Translucent).

pfh6

Zastanimo malo na pakiranju! Kao i drugi proizvodi dolazi zapakiran u foliju koja spriječava guranje prstića u proizvod prije kupovine. Standardna PF ambalažica koja je predebela jer u sebi sadrži kist i ogledalo (navela bih kako je ogledalo zaista lijepo i možete napraviti lagani “touch up” s njim; kist s druge strane ćemo zanemariti :D, vjerujem da ukoliko ste zaista u stisci s vremenom, nemate ništa kod sebe, a prste ne želite gurati u proizvod onda možete iskoristiti ovaj kist. Otvara se na pritisak gumbića s prednje strane. Ono što ja volim kod pakiranja je ova perlica na vrhu, rekla je moja mama da s time izgleda kao mali lončić, ali meni je zaista preslatko. 😀

pfh4

Sastav u kojem ističu ekstrakt bisera je naveden na pakiranju:

pfh9

Highlighter ima sitne čestice shimmera u sebi koje zaista daju lijepi glow.

pfh3

Swatchevi, prva slika je samo swatch, a druga izblendani:

pfh7

pfh8

Moji dojmovi: ja zaista volim ovaj highlighter i držim ga uvijek nadohvat ruke. S njime mogu postići nježan glow i onaj zdravi izgled kože, a mogu ga i nadograditi da izgleda malo “opasnije”. Ono što je zaista posebno kod ovog highlightera je kako izgleda na fotografijama; dakle, možete staviti najmanju količinu, toliko suptilno da se jedva vidi, a onda vas netko uslika, pokaže vam fotografiju i BAM, highlight kakav se s mjeseca vidi! 😀 Moram priznati da sam se zaista iznenadila kad sam vidjela fotografije, mali je uistinu fotogeničan. 😀 Za sve “insta cure” moja topla preporuka! Također, preporučila bih ovaj highlighter svima koji vole lagani glow ili jači koji treba nadograditi, a da vole shimmer u svom highlighteru!

8 Comments

  1. Bas je divan i ambalaza je preslatka.
    Odlicna ideja sto se tice new in postova. Toliko puta iscekujem recenzije proizvoda iz new in postova i nakon nekoliko mjeseci nikad ni slova.

    Sviđa mi se

    1. Slažem se s tobom! Osobno su mi važniji dojmovi i info o proizvodu. No, new in postovi su zgodni kao uvertira “o čemu ćete čitati”, samo što, kako si navela, često iščekujemo recenziju nekog proizvoda, a od nje ništa.

      Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.