Farmasi ruževi

farmasi-lips

Nedavno je bila akcija na ove ruževe koji inače koštaju cca 50 kn, da koštaju samo 10 kn! Moja draga majka je požurila i uhvatila mi dva, nude nijansu 21 Plush Blush i crvenu 45 Bold Bordeaux.

farmasi-lipstick

Boje su same po sebi jednostavno predivne! Nisam još ništa koristila od Farmasi tako da je ovo bila odlična prilika za malo testiranje u ovo tmurno vrijeme rokova, seminara, završnih radova, etc.

Swatch:

farmasi-swatch

Nijansa 21 Plush Blush:

farmasi-nude-lip

Swatch na usnicama:

farmasi-nude

Neutralna nude nijansa koja naginje roskastoj boji. Odlična za svaki dan, posao ili faks.

Nijansa 45 Bold Bordeaux:

farmasi-red-lip

Swatch na usnicama:

farmasi-red

Jako lijepa crvena nijansa koja odlično naglašava večernji look.

Ono što je specifično za ovu nijansu je to što ostavlja stain. Sama trajnost nije nešto osebujna, ali usnice upiju tu crvenu i onda niti jedan nude ruž nakon toga više nije nude. 😀

Sami dojmovi:

Ovo bih uvrstila u one najklasičnije ruževe koji su se vjerojatno prvi počeli proizvoditi u manufakturama. Pigmentacija im je divna, trajnost ne baš, tragove ostavljaju, lijepo se nanose no tekstura im je osrednja do zastarjela (usudila bih se reći). To top it all – tamnije nijanse (vjerujem da nije samo Bold Bordeaux) ostaju s vama malo duži period u obliku staina na usnicama!

p.s. sastav je naveden na ambalaži, ali mi je malo izblijedio, no s obzirom da ovo nisu ruževi koje bih preporučila nisam se bavila njime opsežnije; ukoliko vas zanima sastav pišite mi pa ću dodati naknadno! 🙂


Jeste li isprobali štogod od Farmasi kozmetike? Kako vam se čini?

4 Comments

  1. Zbog takvih klasičnih formula ruževe nisam koristila godinama, bez obzira što nisam jela, pila, pušila nestajali su brzinom groma s mojih usana. Hvala Bogu da je nastupila era mat ruževa s kojima sam mirna. Inače Farmasi kozmetika mi nije privlačna, isprobala bih eventualno onaj šamponon s češnjakom.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.