Smashbox Smoky Eye Palette

Evo da i ja napišem pokoji post. Zauzeta sam zadnjom godinom faksa i pisanjem radova pa rjeđe viđate moje postove, no s obzirom da sam položila sve ispite i sada samo čekam obranu u 9. mjesecu – soon to be  bacc. med. lab. diagn. ❤ Sve to na stranu, sada ponovno imam vremena za blog!

Kako sam nedavno bila na putovanju, nije bilo upitno hoću li kupiti i poneki make-up proizvod. Jedan od izbora je definitivno bila Smashbox smoky eye palette koja mi je otkad sam je vidjela kod Tati na wishlisti. Htjela sam neku zaista majušnu paleticu koju mogu stalno furati sa sobom – i pronašla sam je!

smashbox cover

Ovo je moj prvi susret s ovim brendom i moram priznati da sam imala dosta visoka očekivanja, a jesu li ih ova sjenila ispunila?

Paleta se sastoji od 8 sjenila (2 malo veća, 6 manjih panova), sveukupne masene vrijednosti od 7.8 g. Cijena joj je nekih 29 eura. Proizvedena je u SAD-u.

Sastojci:

smashbox ingredients

S prednje strane palete nalazi se vrlo zanimljiv dezen eksplozije s vizualnim presijavanjem što možete vidjeti kako izgleda na mom instagram profilu. Na sredinu je napisano ime/logo brenda smashbox. Vrlo avangardan pristup uređenja ambalaže.

smashbox palette

Unutra se nalaze panovi i veliko iskoristivo ogledalo.

Na zadnjoj strani se nalaze imena sjenila s još nekim osnovnim informacijama o proizvodu.

smashbox behind

Sama paletica je izrazito tanka, usporedila bih je sa Sleek paletama rumenila (tek je 3 mm veća, a debljine su iste). Tako da je zaista jako praktična za prenošenje. Ono što je nezgodno je činjenica da teško ostaje otvorena, a zatvara se vrlo jednostavno na magnet i vrlo čvrsto. Nema mogućnosti da će se otvoriti u torbi sama od sebe i rasipati, vjerujem i da bi preživjela pad, ali nadam se da to neću istestirati!

Sama paleta se sastoji od dvije prijelazne crease nijanse koje dolaze u većim panovima i 5 smokey glitter nijansi + još jedna smokey matt nijansa sive boje. Sveukupno 8 sjenila.

colours
– ispričajte moj noktić :’D

Sama sjenila su izrazito pigmentirana, jako puterasta, s glitterom koji nije krupan. Izrazito su prekrasne nijanse i odlično se paletica može iskoristiti. Ono što bih preporučila je korištenje baze za kapke jer vrlo lako se mogu nakupiti u pregibu. Jedina zamjerka koju imam za paletu je nedostatak highlight nijanse.

Swatch:

swatches

Swatch je napravljen jednim potezom prsta po sjenilu, a zatim po ruci – izrazito su pigmentirana! No, još bih dodala da puno ljepše izgledaju uživo.

Zaključno, ova paletica je definitivno opravdala moja očekivanja od brenda! Jako sam zadovoljna njome i voljela bih imati i ostale iz kolekcije. Jedino se nadam da u drugima ima i pokoja highlight nijansa!


Kako vam se čini ovaj proizvod? Jeste li isprobali štogod od ovoga brenda?

Oglasi

2 thoughts on “Smashbox Smoky Eye Palette

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s