Nuxe testeri

Nedavno sam se odlučila na Nuxe stranici prijaviti na newsletter, ali zgodna stvarčica je što Vam prilikom prve prijave pošalju par testera prilagođenih za Vaš tip kože. Tip kože i dijagnozu izabirete sami prilikom prijave, a stranica za prijavu je:

http://www.nuxe.hr/Nuxe/Prijavitese.aspx

Nekih tjedan dana nakon prijave na moju adresu je stigao paketić. Ja sam već zaboravila na to. Očekujem i nešto s ebaya, ali da je to došlo bila bi to stvarno eskpresna dostava. Baš sam se ugodno iznenadila kad sam vidjela da Nuxe misli na mene. 😀

IMAG3677

Moj tip/dijagnoza kože je ispala malo čudna, s obzirom na mojih 21 godinu sam stavila da imam bore (da mi pošalju i nešto za mamu), ali oni ljubazno nisu ništa pitali, samo su poslali testeriće za naboranu dvadesetogodišnjakinju. 😀

Ovo su testeri koje sam dobila:

IMAG3678

Od Nirvanesque light sam dobila dva testera, ona će biti za majku jer joj je zadaća zaglađivanje bora. Na Nuxeovoj stranici navode da je to za zaglađivanje prvih mimičkih bora te da je primjerena za upotrebu nakon 30. godine. Glavni sastojci kreme su sjemenke lotosa i maka.

IMAG3679

Još jedna krema Nirvanesque yeux (ova roza) je zapravo emulzija koja će također zapasti majku je zapravo namijenjena zaglađivanju borica oko očiju. Iz iste je linije i također je jedan od glavnih sastojaka mak, a drugi hijaluronska kiselina. I jedna i druga krema iz ove linije su prilagođene za mješovitu kožu.

Ljubičasta krema spada u Creme Prodigieuse i nju ću preuzeti ja. Na stranici navode da je primjerena za normalnu do mješovitu kožu i da joj je glavna svrha hidratacija i matiranje. U njoj se sastoji kombinacija antioksidansa (vječni cvijet, plavi zvjezdan i ekstrakt kakaa).

IMAG3680

I posljednje dvije, lijevo je krema za ruke i nokte Reve de Miel namijenjena za suhe i oštećene ruke s kombinacijom ulja suncokreta, avokada, nevena, argana i slatkog badema, ekstraktom ječma, shea maslacem, vitaminom E i medom bagrema.

Desno je BB krema Bio Beauté “Créme soyeuse perfectrice” s ekstraktom breskve i mineralnim pigmentima. Dostupna je u dvije nijanse i namijenjena svim tipovima kože, navode da  je čak i za osjetljivu kožu prikladna.

Veselim se isprobavanju, pogotovo BB kremi i nadam se samo da su mi poslali svjetliju nijansu jer nigdje na testeru ne mogu pronaći taj podatak, a imam izrazito “pale skin” i inače ne koristim BB kreme upravo zbog toga, sve mi budu pretamne. Od Nuxe sam do sada isprobala jednu kremu, ne sjećam se više iz koje linije jer je prošlo dosta vremena od tada, ali koliko se sjećam mi nije odgovarala. Druga stvar koju imam i obožavam od Nuxea je suho ulje sa zlatnim česticama koje se našlo u mojim ljetnim favoritima i koje je jednostavno predivno.

Ukoliko Vam se dopada neki od ovih proizvoda ili neki drugi iz Nuxeovih linija, gore Vam je link za prijavu gdje možete izabrati svoj tip/dijagnozu kože ili navesti koji Vam se konkretno proizvod sviđa i koji biste rado isprobali. 🙂

Kategorije: Oznake: ,

1 Comments

  1. Prije 10-ak dana sam se prijavila na stranicu Nuxe ,
    Zelja mi je bila isprobati par kremica anti-age i narucila sam testere koji su dosli na moju adresu nakon malo vise od tjedan dana , Dobila sam tri razlicite kremice x2 i jedno ulje
    Jedna kremica savrseno odgovara mojem tipu koze
    Hvala ❤

    Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.