NYX Wonder Stick

IMAG5819

Došao je red i na jedan od zanimljivijih proizvoda mog NYX haula. Radi se o NYX wonder stick – Highlight abd Contour Stick. Kao što sam već navela u NYX new in postu na ovaj proizvod sam naletjela random na faceu u jednom od onih brzih videa gdje je djevojka u tutorijalu koristila ovaj stick za konturiranje. Odmah mi se dopao ovaj proizvod i bila sam zaista sretna kad sam vidjela da ga prodaju na Danima ljepote i fitnesa. 😀

Nažalost, nije bilo nijanse koju sam tražila (light) tako da sam se zadovoljila s kupovinom universal nijanse. Zasad mi se čini ok, premda sam jako blijeda dobro se stapa s mojim tenom.

Proizvoda se dobije 8 grama (po 4 grama svakog sticka), cruelty free je i proizveden, naravno u Kini. Sastav:

IMAG5821

Na kutijici NYX donosi i upute kako se ovaj proizvod koristi:

  1. Apply highlight on cheekbones, middle of forehead, under eyes, down the center of your nose, on the brow bone and along the jawline.
  2. Apply contour stick to top of forehead and along the hairline, under cheekbones, down both sides of your nose, and under the jawline and the chin.
  3. BLEND, BLEND, BLEND!

Ovaj zadnji dio mi je posebno zgodan jer mi se čini sa je danas posebno moderno zaboraviti ga. 😀

Upute za korištenje su potkrijepljene slikom:

IMAG5820

Ono što me se dojmilo kod ovog proizvoda je zasigurno praktičnost. Potreban vam je samo jedan kist za blendanje jer se ovaj proizvod vrlo jednostavno nanosi direktno na lice.

Proizvod je dobro upakiran, nakon što ga izvadite iz kutijice svaka strana sticka ima svoj poseban poklopac.

IMAG5822

A kako proizvod izgleda:
IMAG5823

Obje strane su jako mekane za nanošenje i vrlo lako se blendaju. Sviđa mi se takva mazivost kod proizvoda ovog tipa jer je manja mogućnost da ću pretjerati. Pigmentacija je sasvim solidna kao i trajnost. S fiksiranjem će mi trajati i cijeli dan.

Kontura:

IMAG5824

Toplo smeđa nijansa, idealna za ljeto da se stapa s bronzerom. Vrh je u potpunosti zaobljen.

Highlight:

IMAG5825

Svijetla nijansa sa sitnim česticama shimmera koje se na licu lijepo presijavaju i daju osvježen i zdrav izgled. Ima malo oštriji vrh od nijanse za konturiranje.

Swatchevi:

IMAG5826

Cijena u Zagrebu u Danijel’s Cosmetics u Petrinjskoj je 120 kn.

Sve u svemu ja sam ovim proizvodom zadovoljna. Vrlo je jednostavan za korištenje i s obzirom da je ovako praktičan lako ga je staviti u torbicu ili ponijeti negdje na kratko putovanje. Isprva mi je bilo malo čudno koristiti kremasti highlight jer sam naviknuta na onaj u kamenu; iako, ako sam jako dobre volje onda znam poduplati s onim u kamenu – kad je lijep sunčan dan i kad baš želim sjajiti. 😀

Kategorije: Oznake: , ,

5 Comments

  1. Nisam isprobala ovaj Nyx-ov i baš mi je drago da ti nije loš. Jedini ovakav tip proizvoda koji smo isprobale i Andreja i ja je onaj od Kiko-ta i ni jedna ni druga nismo bile zadovoljne :/

    Sviđa mi se

    1. Inače obožavam ovakve multifunkcionalne proizvode tako da sam se stvarno nadala da neće razočarati. Od Kiko-ta još nisam ništa probala, pa ne mogu uspoređivati, ali s NYXom sam u većini slučajeva zadovoljna. 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.