Sleek blush by three

Pretpostavljam da svi već znate da nam je u Muller u Zagrebu došao, vjerujem, vrlo očekivani Sleek! Već sam pisala o par njihovih proizvoda na blogu (nude ruževimat tekući ruž i face form), no sada ću puno radije tipkati o njihovim proizvodima jer su dostupni kod nas!

Danas donosim recenziju paletice od tri rumenila u nijansi lace, ovu paleticu sam već par puta stavljala i vadila iz košarice, s time da zaista ne znam što mi je bilo da sam ju vadila jer su ove nijanse točno po mom ukusu! Baš ono što sam tražila!

imag75585

Na našu sreću, dolazi upakiran u kutijicu koja je zalijepljena s obje strane. Proizvoda se dobije 20 grama za cijenu od 108,90 kuna. Proizvod je dizajniran i formuliran u UK, a proizveden u Taiwanu. Nigdje na ambalaži nije navedeno cruelty free.

Sastav:

imag7559

Sama ambalaža je u potpunosti jednaka face form ambalaži, klasična, graciozna crna matiranog završetka na koju se vrlo lako lijepi prašina i ostatci make-upa. Za otvaranje je potrebna mehanička sila, a prilikom zatvaranja se čuje škljocaj.

imag7561
Prednja strana
imag7562
Stražnja strana s nazivima nijansi

Unutar same palete se nalaze dvije pregrade koje fizički odvajaju sva tri rumenila i kvalitetno ogledalo na mjestu poklopca.

imag7564

O samim rumenilima mogu pričati danima, o nijansi, pigmentaciji, teksturi… Po mom mišljenju zaista vrijede svake kune! Vrlo jednostavno se nanose i blendaju. Poželjna je laganija ruka prilikom nanošenja jer zaista odišu krasnom pigmentacijom. Meni na licu izdrže cijeli dan, ali ja nemam problem s masnom kožom. Ukoliko imate problem da blijede nakon nekog vremena, vrlo lako ih ponesete u torbici i uz pomoć ovog krasnog ogledala popravite svoj make-up!

imag7579
S lijeva: Chantilly, Guipure, Crochet

Dva rumenila su mat, jedino srednje je shimmer. Ne znam zašto imam potrebu napisati “sjenila” umjesto “rumenila”, ali već sam se par puta uhvatila kako brišem i tipkam ispočetka, ukoliko naletite na “sjenila”, molim vas da mi ne zamjerite! 😀 No, ukoliko ova rumenila želite koristiti kao sjenila, ona su vrlo iskoristiva po tom pitanju, pogotovo ova narančasta za pregib.

Swatch (jedan potez prstom kroz rumenilo, zatim na ruku, suh):

imag7627

Dok sam gledala rumenila, učinilo mi se da me ovo srednje podsjeća na neko, i to na rumenilo iz Face Forma (rose gold iz fair nijanse). Kad se dva pana stave zajedno identičnost se odmah gubi, što možete vidjeti iz priloženog:

imag7630
Lijevo – rose gold, desno – guipure

Na swatchu ta razlika ne dolazi toliko do izražaja:

imag7815
lijevo – guipure, desno – rose gold

Rose Gold je zericu više peachy – koraljna, dok je Guipure više roskasta nijansa. No ukoliko želite kupiti Lace samo zbog Guipure, moja topla preporuka je uzeti face form (fair) gdje ćete dobiti skoro isto rumenilo, odličan highlighter i odličan puder za konturu!

Sve u svemu, ova paletica je savršena! Odličan izbor nijansi, vjerujem da mi je prešla odmah po kupnji u najdraža rumenila. Ljubav na prvi swatch, kako bi se reklo. Nažalost, kod nas samo postoji ova nijansa, ali zato postoje mono rumenila i ukoliko ste u potrazi za dobrim rumenilom, Sleek ima moju toplu preporuku! ❤

Jeste već isprobali Sleek proizvode? Jeste sretni što je Sleek u RH?

 

5 Comments

  1. Rumenila su divotica. Bacila sam oko i na recenziju face forma, cini mi se da bi mi to bio bolji izbor s obzirom da mi je nemoguce potrositi jedno rumenilo 🙂 Guipure je san snova, mene je podsjetilo na nars orgasm.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.